Да ти кажа доста ми се вижда..при бенз 8/100 на цена 2.6 - 2080 ти е бензина + данък 200 каско 400 гражданска 200 винетка 70 гуми 1/4 от 1000лв. (тъй като по толкова карат едни нови около 40к км.) 250 и стават 3200... остават 1300 за масло и окачване и то за 10000 км...което е много ..ако на 10к км даваш по 1000 за части...определено трябва да смениш или колата или майсторите...
Известие
Collapse
No announcement yet.
147 въпрос при покупка
Collapse
X
-
Много е, не е малко.Има коли родени в черния Петък. Моята 166-ца е разцепена от ремонти, взех я навремето "подготвена" и пак с годините се завъртя около 45ст, което е много добре за такава кола. Просто е минала повечко километри и парите се разхвърлят.
Иначе като сметнеш 45ст по 120 000 не е много яко.
Смятахме с един приятел колата му от магазина (Мазда 2) и за 100 000км беше строшила 45 000лвМалка градска кола, а? Само обезценката и застраховките и бяха към 30 000. Пак 45ст - колкото моя таралясник.
Last edited by code; d.m.y г., 19:42.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеДа де, ама производителят не препоръчва на определени км смяна на носачи, амортисьори, радиатори и т.н. да не говорим за бутала и валове както е при TSТа тия 2 стотинки ги забрави.
В Бургас сме смятали на няколко Алфи TS разхода на км и се движи между 45 и 90ст, като нещата от които най-много зависи този показател са:
- обезценка
- изминати км
- гориво(бензин или газ)
- ремонти
Смятаният период е 2007-2011 ей така на по кафе.
С днешна дата може да се свали този показател и под 40ст с оглед на това, че обезценка вече няма.
Т.е - това са минималните разходи по подръжката на мотора, ако не се троши много.
Това, за тия 90 ст. явно са сметки за супер каръшки ситуации и не го пожелавам на никого. Но ако се направи статистика с по-обширна извадка, смятам, че това би било много полезно за доста хора.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Е, ако смятаме всички разходи при мен си излиза около 2600 на година или грубо на 12000км, това без горивото. Аз се опитах да дам ориентир като разход за техническа поддръжка - аз за 2 години и половина близо съм сменял ангренажен комплект, акумулатор, накладки, задни дискове, масла и филтри 2 пъти, течности, термостат, жила на ръчната спирачка, подгревни свещи - това до сега и се пада средно към 600лв годишно. Тепърва предстои окачването отпред и съединител, но да стане по-топло. Останалите разходи са каквито са и за всяка друга кола - каско, гражданска, данък, винетка, гуми и тнт. Въпроса е, че доста от нещата които съм сменил до сега се надявам няколко години да не ги мисля.
П.С. Вие да не смятате и течността за чистачки, че толкова пари хвърляте по тия колиаз ако сметна и първоначалната цена и обезценката... айде по-добре не, че ми се живее.
Last edited by hayho; d.m.y г., 20:24.sigpic
Comment
-
По принцип, за да получиш НАЙ-точната сметка за съотношението лв./км., би трябвало да калкулираш всички пари, които си похарчил, за да можеш да управляваш този автомобил еди-колко-си километра.
Без келешлъците, разбира се, защото огромни джанти, музики и друг вид тунинг са въпрос на личен избор
Всякаква друга сметка е манипулативна.
Да, обезценката също се включва в тази цифра, защото това реално са изгубени (похарчени) пари.sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеАз съм стигнал до извода, че да поддържаш няколко коли е по евтино отколкото само една.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеТова най вероятно е заради плащането на задължителните годишни такси ГО, ПД и ГТП?Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеВсичко това за три коли струва колкото окачването в дясно на 166
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеИ все пак, като трябва да правя окачването на 166-цата, общината ли ми го плаща? Заради това, че съм платил данъци за 3 коли?Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеЗа пет години съм сменил един горен носач и две скърцащи втулки. На другата кола два ябълковидни болта на предните носачи. Мисля си че е добре. Карам всеки ден.
"Аз съм стигнал до извода, че да поддържаш няколко коли е по евтино отколкото само една."
това, че става въпрос за различни коли. Една малолитражна и подходяща за градско каране, една за извънграско и т.н.
Иначе аз някаква логика в твърдението ти не мога да схвана.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеНали знаеш- всяка кола си има предназначение
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment